Fika med Hanna Logo.png

Werther’s original flarn

Hej Hej.. Jag älskar verkligen werther’s original, minns inte när jag åt dom sist. En bit och man drömmer sig långt bort och njuter så länge det bara går av smaken. När första är slut så åker det in mera och när man minst anat det så är alla slut. Hahaha!


Werther’s Original: Hade gömt undan en påse i skafferiet, för man vet ju aldrig när nöden faller in. Som idag, man började mumsa i sig några och tanken slog mig. Hmm, kan man inte baka med dessa?? Självklart kan man göra det, denna gången gjorde man något extra gott och som går väldigt fort att göra. För man vill ju inte vänta i evigheter innan man får äta dessa bakverk! Hahaha..

Werther’s Original Flarn: 1 påse med Werther’s Original 1 plåt 1 bakplåtspapper


Gör så här: 1. Börja med att sätta ugnen på 200°C grader.

2. Klä en plåt med bakplåtspapper, lägg nu 9-12 st Werther’s Original på plåten. Lägg så det finns lagom mycket med mellan rum. För dom kommer flyta ut en hel del.


3. Ställ in plåten i mitten på ugnen och grädda i ca 10-15min. När dom har bubblat upp och har smält ut till flarn. Så ta ut dom från ugnen och dra över bakplåtspappret med Werther’s Original flarn på ett galler.


4. Dom nu flarnen svalna av helt och har blivit hårda. Sen är det bara att äta och njuta, du kan även dekorera dessa på en tårta, dessert, bakelse eller i en skål med glass. OBS, tänk på att alla ugnar gräddar olika. Så ha extra koll så dom inte bränns i ugnen.4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla