Fika med Hanna Logo.png

🍊Steamed buns clementiner🍊

Idag Àr det 2a advent & nu Àr det bara 7 dagar kvar till lucia & 18 dagar kvar till julafton.

Jag bjuder pĂ„ nĂ„got riktigt speciellt & nĂ„got som man ALDRIG har gjort innan. SĂ„ nĂ€r det var ●black frai day ● fick man inskaffa sig en ny leksak till köket som Ă€ven blev min tidiga julklapp .SĂ„ det fick bli en shopping tur hos Bagaren och Kocken - Köksredskap och kökstillbehör pĂ„ nĂ€tet & köpa mig en Ă„ngkokare i bambu. SĂ„Ă„ nöjd & alltid kul med nĂ„got nytt.

Vrf gör det enkelt? Nej nej nu Àr det jag.

SÄ jag ville göra nÄgot som passar till julen & vi Àter ju vÀldigt mkt clementiner.

DĂ„ passar det perfekt att göra ett gĂ€ng goda clementin frallor/bullar.đŸ‘đŸ»đŸŽ„đŸŠ


P,st receptet hittar ni i nÀsta inlÀgg med dessa godingar.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla