Fika med Hanna Logo.png

Resan till Polen dag 3

Godmorgon/Dzień dobry:

Söndag, Vi kom i säng rätt så sent igår, det blev en lång och jobbig natt. Men jag och sambon lyckades få ett nytt rum och få lite sömn innan vi skulle gå upp igen. Vädret bjöd på ösregn och lite små kyla men sen tittade solen fram. Vi gjorde oss iordning och packade våra väskor, för idag reser vi hem till Sverige igen. När vi var klara så gick vi ner och åt en härlig frukost med alla dom andra som bodde på hotellet.

Fest nr 2: Nu har personalen dukat upp och gjort iordning för nästa fest för bröllopsparets gäster. Man är rätt glad att man åker hem idag, för jag hade verkligen inte orkat en lång fest till. Hahaha

En liten promenad: Medans vi väntar på dom andra som ska med flyget så passade man på att ta en härlig morgon promenad. Vi passade på att ta vägen som gick förbi hotellet och se hur allt såg ut. Det slutade med 1 tim promenad i duggregnet och man fick en frisk promenad innan man skulle åka en bit till flyget och sen sitta där.

Flygplatsen: Nu va vi äntligen framme på flygplatsen och hade checkat in. Sen passade vi på att handla lite och ta en lunch innan vi gick på flyget. Ska bli skönt att komma hem och mysa med barnen och katterna igen. Det blev en lyckad och en härlig resa till Polen. Flygturen hem blev riktigt mysig när mörkret faller och solen går ner. Dags att säga godnatt så hörs vi mera imorgon igen.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla