Fika med Hanna Logo.png

Resan till Polen dag 2

Godmorgon/Dzień dobry..

Lördag: Vaknar upp med att solen lyser, -5 minus och fåglarna kvittrar ute. Kl är 08.00 och man fick hyggligt bra sömn i natt. Så nu är det dags att göra oss iordning, packa och försöka ta oss till frukosten innan vi checkar ut och ger oss iväg.

Checka ut: När vi var klara med allt, så passade man på att ta en liten titt runt området. Whao vad mysigt Polen är och det är så vackert. Sen när alla var klara och redo så åkte vill till Smętowo chmieleńskieigen och där väntade en härlig överraskning..

Smętowo chmieleńskie: Idag kunde vi se hur allt såg ut, ett väldigt mysigt och fin stad/område. Det blev att träffa ännu flera av syrrans fästmans familj/vänner/grannar för idag blir det ett stort Polsk bröllop för min syrran och hennes fästman. Whaoo detta kommer bli en lång dag, eftermiddag, kväll, natt och morgon. Hahaha! Så nu vart det dags att göra sig iordning och göra oss klara in för bröllopet. Av syrran fick jag träffa en polsk makeup stylist och en polsk hair stylist och det va rätt skönt att få lite avslappning. Så man kunde samla lite extra energier inför denna långa dagen.

Hahaha.. Det blev inte dom bästa bilderna på mig!

Limousinen: Så rullade limousinen in på tomten, nu var alla klara och det blev lite fotografering innan vi gav iväg mot katolska kyrkan. Det blev en lång biltur och vi åkte igenom flera städer/områden. Men det blev en lång och trevlig bilresa och vi hade det väldigt trevligt tills vi kom fram. Värdet bjöd på kyla, vind, mulet och lite regn.

Katolska kyrkan: Sen blev det en lång och kall stund inne i kyrkan. Allt va på polska så det va inte alls lätt att förstå allt eller vad som skulle hända. Sen hade dom ingen värme i kyrkan och träbänkarna va iskalla, trodde faktiskt att man skulle åka på urinvägsinfektion. Hahaha! När detta var klart så satte vi oss i bilarna och åka iväg till festlokalen och hotellet som vi skulle bo på inatt.

Żabi dwór restauracja i Jalowcowa: Så kom vi fram till detta mysiga och vackra ställe. Nu väntar det en lång, trevlig, rolig, spännande, härlig bröllopsfest med alla. Vi kommer även få träffa alla polska vänner, familjer, släktingar m.m. Sen kommer vi få lära oss den polska traditionen. Ni får ha en underbar kväll/natt så hörs vi i morgon igen. För nu väntar en helt fantastisk bröllopsfest med alla och det tänker jag inte missa.


♡Hejdå/Pożegnanie♡

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla