Fika med Hanna Logo.png

Resan till Polen

God morgon..

Fredag: Solen skiner och fåglarna kvittrar, vilken underbar morgon. Denna helgen reser vi till Polen och det blir min första flygning i livet. Även våran första barnlediga helg på länge, känns både bra och dåligt. Bara flygningen gör mig så nervös och man hoppas på att få en fönsterplats så kanske man kan slappna av lite under resan. Vi åker tidigt till Landvetter Flygplats och man är väldigt trött. Sova har man inte gjort mycket under natten. Vi möter upp familjen/några vänner som också ska hänga med till Polen. Efter en lång stund på Landvetter så sitter vi äntligen på planet. Min hjärtan slog fortare och man blev så nervös att panik känslan började komma. Jag ville gå av planet nu!! Men det va försent för vi hade börjat att rulla, sambon försökte hålla mig lugn och börja små retas lite. Hahaha äkta kärlek när det blir så, jag fick alla fall min fönsterplats. Under flygningen så satt man och tittade ut igenom fönstret hela vägen till Gdańsk och det tar ungefär 1 tim och 15 min. Hahaha så roligt hade jag under resan.

Nu har vi landat i Gdansk lech walesa airport, där möts vi upp av min storasyster och henne fästman. Snart ska vi sätta oss i bilarna och åka i 30min till hotellet som vi ska bo på under natten. Under bilfärden kunde vi njuta av det lilla vi kunde se av Polen innan mörkret faller. Då blir det verkligen becksvart ute, efter som dom har inga belysning längst vägarna. Lite kusligt va det allt när vi åkte till hotellet.

Hotel pod orłem kartuzy: Det blev incheckning och göra oss lite i ordning innan vi skulle åka vidare och träffa min systers fästmans familj/vänner i Smętowo chmieleńskie. Det är inte lätt att förstå polska, men det gick bra ändå och vi hade det väldigt trevligt. Efter ett par timmar där, så åkte vi tillbaka till hotellet och försöka få några timmar sömn. Godnatt/Dobranoc★

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla